Rivets resa till Gekås Ullared

Torsdagen 9 februari var det dags för årets första aktivitet i Rivet. Bussen startade i Veddige och sen till Varberg för vidare färd till Ullared. Vi var 39 glada pensionärer med på bussen när vi kom till Ullared och Pernilla från Gekås hälsade oss välkomna.
Första turen gick till Gekås centrallager Sönneräng där Annika informerade oss om hur hanteringen av ankommande last och fortsatt transport av varor till varuhuset. Det är enorma volymer gods som passerar dagligen genom detta stora lager.

Därefter åkte bussen på en rundtur i Gekås stugby där Pernilla informerade om stugor, ställplatser, hotellrum och alla aktivitetsmöjligheter som fanns där.

Bussen parkerat

Då bussen parkerat gick vi till fots in i varuhuset och ned en våning till ett konferensrum där vi blev bjudna på kaffe och frukt. Pernilla berättade mycket intressant om Gekås utveckling genom tiderna fram till idag och hur de ser på framtiden. Noterbart är att Gekås firar 60 år i år.

Konferensrummet med kaffe och frukt.
Pernilla berättar

Efter att tackat Pernilla för all information begav vi oss till restaurang Peder &Co där vi fick åtnjuta en välsmakande kycklinglunch.

Lunch på Peder & Co

Färden hem gick fort och jag tror att alla tyckte det var en väldigt lyckad utfärd.

Vi får tacka Monika Karlsson som med sina kontakter i Ullared ordnade till en fin resa.