Ringhalsveteranerna Bussresa Smakfulla Österlen 29 augusti.

Hej alla veteraner, dags för en bussresa.
Vi har valt att samarbeta med Rolfs Flyg & Buss och bokat in oss på en av deras 3 dagars resor.
Smakfulla Österlen 3 dagar, torsdag den 29 augusti.

Vi har förbokat ett antal platser i bussen, efter ni har anmält er så får vi ev. göra justering. OBS! Begränsat antal platser turordning efter bokningstidpunkt.

Pris: Pris för resa: 4775:- per person. Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum, 2 frukostar, 2 middagar, Utflykter enligt program, Reseledare. Tillägg: för Enkelrum från 975:- OBS! För er som är medlemmar i RIVET utgår en subvention på 1275 kr. * Rolfs Flyg o Buss skickar ut faktura för betalning kring 1/7.
Om extra försäkring önskas, Reseförsäkring: 184:-, Avbokningsförsäkring: 403:- Se https://www.rolfsbuss.se/info/forsakring

Påstigningsplatser: Bussen Startar i Ulricehamn Det finns även påstigningsplatser mellan Ulricehamn och Göteborg. Anm. Nedan är exempel på påstigningsplatser mellan Göteborg och Halmstad. 07.30 Gbg Gustav Adolfs torg, Norra Hamngatan. 07.40 Mölndal, under Mölndals Bro, västra sidan om E6:an. 07.45 Kållered Centrum busshållsplatserna Gamla Riksvägen. 08.00 Kungsbacka Tingberget busshållplatsen Onsalavägen. 08.30 Varberg Nord McDonalds vid E:6 an. 08.50 Falkenberg Stations västra sida, rundplatsen vid Kilavägen. 09.20 Halmstad Halmstads Arena, huvudingången. Det finns även påstigningsplatser söder om Halmstad Läs mer om påstigningsplatser Rolfs Flyg o Buss.

Bindande anmälan med alla uppgifter ifyllda, senast den 24 juni: Anmälan skall ske till epost: nilsson.varberg@telia.com eller 0706987106. I anmälan skall alla nedanstående uppgifter vara med.
Namn på samtliga resenärer: Även personnummer krävs: Adress Mobil nr Mailadress Önskemål om påstigningsplats
Önskemål om enkelrum Om en person vill dela dubbel, vem delar du rum med?
Eventuella allergier Eventuell Önskemål om reseförsäkring

Viktigt! Anmälan skall ske till mailadress: nilsson.varberg@telia.com eller på tel. 0706987106 (Ulf). Med alla uppgifter ifyllda! * Bindande Anmälan Senast 24 juni. Begränsat antal platser bokade.

Dagsprogram Smakfulla Österlen 3 dagar, 29 augusti.
Dag 1 Hemorten – Simrishamn Avresa från hemorten under morgonen. Vid lunchtid når vi Österlen och Kivik. Här får vi en intressant guidning på Musteriet och Äpplets Hus och så klart blir det ett besök i butiken. Vi fortsätter sedan ner till Simrishamn där vi checkar in på Hotel Svea där vi ska bo i två nätter och under kvällen äter vi en gemensam middag.

Dag 2 Österlen Efter frukost tar vi plats i bussen för en heldagsutflykt på Österlen. Vi kommer under dagen bland annat besöka Gunnarshögs gård som tillverkar och säljer olika produkter av kallpressad rapsolja, Ingelsta Kalkon som är en av Sveriges ledande varumärke när det gäller kalkonspecialiteter. Här blir det både lunch och möjlighet att handla i butiken. Dagen bjuder också på ett intressant besök på Petersborgs gård som odlar och tillverkar äkta skånsk senap. Dagen avslutas med gemensam middag på hotellet.

Dag 3 Simrishamn – Hemorten Vi checkar ut från hotellet och fortsätter vår matresa med ett besök på Tosterup gård, känd från Kockarnas kamp. Här har det odlats äpplen i över 200 år och här tillverkas bland annat must och mousserande äppelcider. Vi får en guidad visning av verksamhet och får sedan tillfälle att handla i gårdsbutiken. Innan vi lämnar Österlen passar vi på att besöka Österlens kryddor och deras fina gårdsbutik fylld med kryddor, the, saft, sylt och presenter. Under hemresan stannar vi för möjlighet till lunch och tidig kväll kommer vi åter till hemorten.

Läs mer om resan på Bussresor och flyg – Rolfs Flyg & Bussresor (rolfsbuss.se) Eventuell Avbokning enligt Rolfs Flyg o Buss ordinarie avbokningsregler. Eventuell försäkring. Försäkring – Rolfs Flyg & Bussresor (rolfsbuss.se)