Medlemsbrev RIVET december 2020

Hej alla Ringhalsveteraner!
Det är tyvärr inte bara årstiden som ser mörk ut. Nej, vi trodde/önskade ju att pandemin skulle falna ut i höst, men så blev som ni vet inte fallet.
Eftersom vi inte kunnat och fortfarande inte kan samlas inomhus har vi fått göra egna små utflykter i skog o mark eller på hav.
Lars Gomersson och hans särbo har sammanställt en rad av utflykter som de har varit ute på, både före pandemin och under denna.
Vi har tagit ett axplock utav Lasses sammanställning och lagt ut på vår hemsida under ”Reseberättelser”. Även om det nu börjar gå mot höst och vinter, så kommer det ju en vår så småningom, och då kan vi passa på att besöka några av dessa utflyktsmål. Det finns säkert en del av dessa som ni inte har besökt.
Information från Ringhals Konstklubb ligger ute nu på vår hemsida. Ni kan läsa där hur Konstklubbens styrelse har tänkt sig lottdragningen, och där ligger också alla alsterna.
Ni har tidigare fått ett mail från oss, och nu senast även från en styrelsemedlem i Stockholmsföreningen, avseende kommande digitala föreläsningar. Hoppas ni utnyttjar detta. Det ska bli spännande att se hur det fungerar. Vi vet ju inte hur vintern och våren kommer att se ut med avseende på pandemi och restriktioner, så detta är kanske något som vi i Rivet kan nyttja framöver enkom för oss.


Styrelsen