Inbjudan till Cafe’träff med underhållning

När: Fredag 22 april kl. 13.30.

Var: Ringhals Infocenter.

Caféträff med mingel, fika och musikunderhållning av David Carbe & Johan Walter.

David Carbe (piano) och Johan Walter (gitarr) bjuder på en mycket bred repertoar som rymmer allt mellan jazzig och finstämd musik till swing och rock’n’roll. I duons konsertprogram ryms en stor variation av musikstilar som de blandar med anekdoter och spontana mellansnack.

David Carbe har medverkat i Rhapsody in Rock och gjort otaliga pianokonserter tillsammans med Robert Wells. Han har även varit kapellmästare i Bingolotto där också Johan Walter medverkat som gitarrist. Både David och Johan har tillsammans jobbat med ett stort antal av Sveriges kändaste artister.

Anmälan krävs, senast fredag 15 april. 
OBS! Anmäl dig till mail   nilsson.varberg@telia.com 
eller på telefon 0706987106  (senast 15 april).

Välkomna
Styrelsen RIVET